Известие

Collapse
No announcement yet.

Регулиране на дългите светлини

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Регулиране на дългите светлини

Здравейте колеги, дългите ми са някакъв ужъс. Бих да си ги регулирам,но не знам как става ако можете да ми помогнете ще съм мн благодарен.

Колега, ужас нищо не казва. Опиши си проблема, за да може да получиш адекватен отговор. Би трябвало и късите да са ужас, каквото и да означава това. Два начина има за регулиране. По-грубо, от купето, в зависимост от натоварването на колата - с колелцето вляво от волана, до бутона, с които се сменят показанията за външната температура и пробега. Другият начин, по-финото е непосредствено на самия фар - на задната му страна има два шестограма /може и да бяха квадрати/. Единия за хоризонтално, а другия за вертикално регулиране. Ще ти трябва глуха отвертка или камък с удължител - не помня размера.
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
    ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Късите са си мн добре а дългите единия е забит ниско в земята а другият някаде из облаците свети

Comment

Късия и дългият са на обща основа и се движат едновременно при регулиране.
        Не са ти поставени/легнали/ добре крушките.
        Провери и четирите крушки дали са закопчани , защото може и тези на късите да не са легнали добре и по тях да са регулирани фаровете и от там дългите да светят накриво.
        alfa romeo156 2.0TS 11'97

Comment

Първоначално публикувано от muchev Покажи съобщение
          Късия и дългият са на обща основа и се движат едновременно при регулиране.
          Не са ти поставени/легнали/ добре крушките.
          Провери и четирите крушки дали са закопчани , защото може и тези на късите да не са легнали добре и по тях да са регулирани фаровете и от там дългите да светят накриво.
          И обратното?
          156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
          KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
          Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
          Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon

Comment

Пич, отиди в СБА или някъде другаде за 10 мин. ги правят. Струва 5 лв.
            AR 156 2.4 JTD

Comment

Тая дето е в облаците не е олегнала напълно
              а тая дето е в земята крушката е сложена на обратно
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
              X